woensdag 24 april 2024
De mini is voor winnaar oudejaarsloterij 2019

Staatsloterij zoekt prijswinnaars 2019

City Centrum – De Staatsloterij is in Veldhoven op zoek naar de winnaar van oudejaarsloterij 2019 met nummer HA 66188.  Vijf winnaars van een MINI, vier winnaars van een ‘halve MINI’ – die met een half lot – hebben nagelaten hun prijs te verzilveren. Tot 31 december 23.59 uur kunnen ze zich nog melden. Om ze actief te zoeken, rijdt de Staatsloterij met twee trucks-met-oplegger met bestickerde MINI’s door Veldhoven.

Per locatie wordt de nog niet opgehaalde prijs achtergelaten bij het verkooppunt van het betreffende winnende lot. Op woensdag rond het middaguur rijdt de vrachtwagen Veldhoven binnen in en wordt de MINI van de trailer afgeladen en voor de Albert Heijn aan het Meiveld gezet.

Op dinsdag 1 en woensdag 2 december doet ze samen met lokale winkeliers een uiterste poging om de winnaars te vinden. Deze verkooppunten van de winnende loten spelen een hooLogo van de Staatsloterijfdrol tijdens deze zoektocht. Zo rijdt er een auto rond met een dak megafoon. De oproep, de naderende deadline en het winnende lotnummer schallen door de speakers. Zo doen zij een oproep aan de winnaars om zich tot uiterlijk 31 december met het winnende lotnummer in hun winkel te melden.

Dus wie in Veldhoven bij de AH een lot heeft gekocht vorg jaar, kijk nog eens in de keukenlade of portemonnee of er geen oude Staatsloten vergeten zijn.