donderdag 25 juli 2024
Ad Vialle en Gerard Coppens krijgen de Sterk van Antonie van den Berk en de wethouder
Ad Vialle en Gerard Coppens krijgen de Ster van Veldhoven @Foto Harry Kleijnen

Ster van Veldhoven voor Echt Veldhovenz Luidkeels

Veldhoven-Dorp – Vandaag reikte wethouder Hans van de Looij de Ster van Veldhoven uit aan Ad Vialle en Gerard Coppens. Dat gebeurde in gemeenschapshuis D’n Bond.

De wethouder deed de uitreiking samen met Antonie van den Berk, de maker van de Ster van deze maand.

Ad Vialle en Gerard Coppens kregen in 2015 het idee voor een ‘meezingevenement voor iedereen’. Het werd ‘Echt Veldhovenz Luidkeels’. Al jarenlang dragen zij het hele evenement. Ze coördineren en onderhouden de contacten met muzikanten, achtergrondzangers, solisten en dirigent. Ze stellen het repertoire op en gaan op zoek naar muziekpartijen of laten die maken. Ook de repetities worden door hen geregeld. Daarnaast hebben ze contacten met sponsoren en horeca en zorgen ze voor de PR.

De Ster van Antonie
De Ster van deze maand is gemaakt door Antonie van den Berk. Antonie is verbonden aan Severinus en hij werkt drie dagen per week op het atelier. Ook werkt hij twee dagen per week bij een bedrijf waar hij wasboxen voor auto’s schoonmaakt. Antonie houdt van wandelen, trampoline springen, puzzelen en is fan van PSV.

Ster van Veldhoven

Ster van Veldhoven
De Ster van Veldhoven is een initiatief van de gemeente. De Ster wordt maandelijks uitgereikt en is bestemd voor een groep vrijwilligers. Op deze manier wil de gemeente Veldhoven haar enorme waardering laten zien voor hun inzet.