woensdag 24 april 2024
Voorzitter Johan Heeren
Voorzitter Johan Heeren neemt namens de groep vrijwilligers de Ster in ontvangst

Ster voor Stichting Vakantiewerk

Zonderwijk – Zaterdagavond overhandigde wethouder Daan de Kort de Ster van Veldhoven aan de vrijwilligers van Stichting Vakantiewerk Veldhoven. Dit gebeurde tijdens de vrijwilligersavond in het buurthuis d’n Bond.

Stichting Vakantiewerk Veldhoven bestaat uit een groep vaste vrijwilligers. Zij zijn actief om de jeugd van 5 tot en met 12 jaar tijdens de zomervakantie een gevarieerd programma aan te bieden. Om alles in goede banen te leiden, zijn veel vrijwilligers nodig. Stichting Vakantiewerk Veldhoven is uniek: in Nederland is ze de enige stichting die tijdens zes weken zomervakantie iedere week een of meerdere activiteiten organiseert.

De Ster van deze maand is gemaakt door een van de dames van de Vrouwengroep van GGzE De Boei Veldhoven. De vrouwengroep bestaat uit ongeveer acht dames in de leeftijd van begin 20 tot eind 60. Ze komen elke woensdagochtend bij elkaar om creatief bezig te zijn.

De Ster van Veldhoven is een initiatief van de gemeente. De Ster is bestemd voor een groep vrijwilligers. Op deze manier wil de gemeente Veldhoven haar waardering uitspreken voor hun inzet.