woensdag 19 juni 2024

Talkshow De Schalm live en op TV

Donderdag 18 juni is alweer de derde uitzending van de talkshow ‘De Schalm Verlicht’. Te gast is dan cabaretier Rob Scheepers. De talkshow wordt live gestreamd op de website van Theater De Schalm. Daarna te zien op Omroep Veldhoven TV.

Sinds eind mei staat er op het podium van De Schalm een echt talkshowdecor. Er zijn nu twee afleveringen geweest van de eigen talkshow, live vanuit het theater De Schalm. Met ‘De Schalm Verlicht’ hoopt het theater een beetje verlichting in deze vreemde tijd te bieden.

De interviewer heet Mark van der Linden, hij is ook medewerker van het theater. Op het podium van de Grote Zaal praat hij met gasten over de tijd van nu. Mensen van verenigingen, ondernemers en culturele partners komen langs. Ook is er live muziek. De opnames zijn live te volgen op de website van De Schalm. Ook zijn daar de vorige afleveringen terug te kijken.

Op donderdagavond zijn de gasten Rob Scheepers (cabaretier), Sjoert Bossers (directeur Theater de Schalm), Iris Penning (singer-songwriter, dichter, kunstenares), Hans Sonnemans (directeur Museum ’t Oude Slot) en Björn van der Doelen (muzikant).

Win tickets
De Schalm heeft een aantal tickets voor wie erbij wil zijn. Interesse? Stuur dan een mailtje naar marcom@deschalm.com. Er zijn 30 tickets beschikbaar die worden verloot.

Ook op TV
Na de live uitzending op donderdagavond 18 juni om 19.30 uur, is de talkshow het hele weekend erna te zien op Omroep Veldhoven TV. Aflevering twee draait daar al, op donderdag- tot en met zondagavond om 19.00, 21.00 en 23.00 uur.