donderdag 18 april 2024

TV-uitzending dit weekend – ‘Het concert van de eeuw’

Veldhoven – In het TV programma dat de omroep dit weekend continue uitzendt, zien we de kick-off van ‘100 Op Een Hoop’, het concert van de Eeuw.

De uitzending is te zien op donderdag-, vrijdag-, zaterdag- en zondagavond om 19.00, 21.00 en 23.00 uur via:

KPN: kanaal 1373

Ziggo Mediabox: programma 31

Ziggo Horizon: programma 36

Ziggo CI+ module: programma 328

T-Mobile: kanaal 797

Programma:

In maart 2021 bestaat Veldhoven honderd jaar. Dat wordt gevierd in oktober 2021 met een wervelende theatershow in Theater de Schalm. De voorstelling wordt geproduceerd door een team van super creatieve professionals. Mensen die hun sporen ruimschoots hebben verdiend in het theater- muziek- en dansvak. Doelstelling is een uitzinnig publiek.

De voorstelling heet ‘100 Op Een Hoop’. Net voordat de repetities begonnen, was er een aftrap met een feestelijke avond vol vermaak. Het script werd symbolisch overhandigd aan de regisseur en scriptschrijver Peter van Aar en aan de aanwezige hoofdrolspelers. In deze kick-off worden deze talenten aangekondigd, geeft Peter een bloemlezing uit het script, krijgen we een kijkje achter de schermen bij Theater de Schalm, zien we de beginselen van het decor en de avond wordt afgesloten met de titelsong van “Het Concert van de Eeuw”.

U kunt de uitzending ook op Youtube bekijken.