dinsdag 18 juni 2024
Debby Petter speelt ‘De liefde voorbij’
Debby Petter speelt ‘De liefde voorbij’ @Foto Bob Bronshoff

Voorstelling in De Schalm ook online te bezoeken

Centrum – Op donderdag 12 november staat Debby Petter op het podium van Theater de Schalm in Veldhoven. Daarvoor zijn 30 reguliere kaarten beschikbaar. Wie niet naar het theater kan of wil komen, heeft ook andere opties. Theater de Schalm loopt voorop in de ontwikkeling van livestreams en V-tickets.

De Grote Zaal beschikt over een professioneel video-opnamesysteem, waarmee voorstellingen online kunnen worden ‘uitgezonden’. De Schalm verkoopt daarom steeds vaker zogenoemde ‘V-tickets’. Daarmee kijk je thuis naar een exclusieve live uitzending van de voorstelling.

Een V-ticket is een toegangsbewijs om een voorstelling online te bekijken. De V-tickets zijn te koop via de website van het theater. Het bestellen werkt hetzelfde als het bestellen van reguliere theatertickets. De voorstelling wordt op het podium van De Schalm gespeeld en de koper van het V-ticket krijgt via een livestream toegang tot de beelden. Bezoekers met een regulier ticket bekijken de voorstelling in de zaal, V-tickethouders kijken thuis op een device naar keuze. Dit kan bijvoorbeeld een mobiele telefoon, laptop of tablet zijn. De voorstelling kan achteraf niet worden teruggekeken. Een unieke beleving dus!

De eerste is van actrice Debby Petter met haar voorstelling ‘De liefde voorbij’. Wie niet in het theater zit, kan toch meekijken. In ‘De liefde voorbij’ vertelt Debby het verhaal van een huwelijk. Een meeslepende, lichte en tegelijk radeloze monoloog. Het is een verhaal over liefde, geluk en de vraag wat echt is.

Debby Petter speelt ‘De liefde voorbij’ op donderdag 12 november in Theater de Schalm in Veldhoven (20.15 uur). Reguliere kaarten en V-tickets reserveren kan online of via  mail (reserveringen@deschalm.com) of telefoon (040-2533578). Ook is de theaterkassa momenteel op dinsdag, woensdag en donderdag geopend van 11.00 tot 15.00 uur.