donderdag 13 juni 2024

Veldhoven Magazine laat lezers stemmen voor inhoud volgende editie

Veldhoven – Onder de noemer ‘parels van Veldhoven’ roept de redactie mensen op na te denken wie een groot artikel verdient. Verenigingen bijvoorbeeld of mensen achter goede doelen. Daarna kan er worden gestemd via social media. Uit de vijf organisaties of personen met de meeste likes kiest de redactie wie een groot artikel met foto’s krijgt in de editie van 2024.

In eerdere edities van het boek en voorheen het magazine stonden verhalen over onder meer Olympisch kampioene schoonspringen Inge Jansen, internationaal racecoach Wouter Boerekamps, Dahliakweker Bart van Gerwen, bordspellenvereniging Roll The Dice, de dansers van Cardo, de bandleden van Mister Moto, het IVN, DJ B-Front, het Gilde, en acteur Teun Luijkx.

Zonder winstoogmerk

Wie of wat behoort nog meer tot het beste van Veldhoven? Alle Veldhovenaren mogen daarover meedenken in deze actie. Welke mensen, verenigingen en goede doelen uit Veldhoven mogen niet ontbreken in de volgende editie. Op de website van Veldhoven Magazine kunnen inwoners hun parels nomineren. Commerciële ondernemingen kunnen niet genomineerd worden. Het gaat om verhalen van leuke en interessante mensen of organisatie uit Veldhoven, zonder winstoogmerk.

Wie nomineer jij?

Nomineren kan tot en met 31 mei 2023 via www.veldhovenmagazine.nl. Daar volgt een longlist uit, waarop gestemd kan worden. Uit de shortlist – de parels met de meeste stemmen – kiest de redactie wie een plaats krijgt in het Jaarboek 2024.

Van glossy naar ‘mook’

De jaarlijkse glossy die vijftien jaar lang het beste van Veldhoven liet zien, heeft sinds dit jaar een ander jasje: dikker en een kleiner formaat. Deze combinatie van (jaar)boek en magazine heet in vaktermen een ‘mook’. Het is voor 7,95 te koop bij de Bruna en Primera en op Koningsdag op de Oranjemarkt op het Meiveld.