zondag 26 mei 2024
Winnaar John van Doormalen met zijn vrouw en (rechts) burgemeester.

Veldhoven Proeft begonnen met uitreiking Ondernemerstrofee

Veldhoven –  De tweede editie van Veldhoven Proeft is begonnen. Afgelopen donderdag is de Ondernemerstrofee uitgereikt aan John van Doormalen, eigenaar van Van Doormalen Retail Groep.

Op de Bedrijvenavond vond de uitreiking plaats van de 23e Veldhovense Ondernemerstrofee. Marcel Delhez mocht voor het eerst als burgemeester en juryvoorzitter de prijs uitreiken. John van Doormalen en zijn vrouw namen de prijs in ontvangst. Het bedrijf telt 1300 medewerkers,  130 miljoen omzet en is daardoor een van de grootste werkgevers in Veldhoven. Naast een groot aantal  Albert Heijn filialen behoren ook drie Etos en twee Gall & Gall filialen tot de onderneming.

Winaar met familie
 John van Doormalen met familie en vrienden

Juryvoorzitter Marcel Delhez en bedenker van de prijs Theo Vinken noemden Van Doormalen’s grote maatschappelijke betrokkenheid  een van de redenen waarom John van Doormalen is toegevoegd aan de lijst van eerdere winnaars.

Tijdens de Bedrijvenavond zijn Burgemeester en wethouders  aanwezig met een delegatie uit Koboko, Oeganda. De gemeente is een samenwerking gestart met Koboko om kennis en ervaring met elkaar uit te wisselen. Een bezoekje aan Veldhoven Proeft hoort daar bij.

Kristy Bazelmans organiseerde, net als vorig jaar, deze editie van Veldhoven Proeft. Het komende weekend heeft iedere dag zijn eigen karakter. U kunt ernaar toe tot en met zondagavond 23.00 uur. De organisatie overweegt van het evenement een traditie te maken.