donderdag 13 juni 2024
Vorig jaar won Louis Groenen de Ondernemerstrofee @Foto Melvin van Liebergen

Wie wordt de Veldhovens Ondernemer van het jaar?

Veldhoven – De nominatieperiode loopt van 12 tot en met 30 juni. U kiest de kandidaten voor de Veldhovens Ondernemer van het Jaar en Veelbelovend Ondernemer van het Jaar. Dit gebeurt traditiegetrouw in aanloop naar het evenement van Veldhoven Verbindt. Daar worden de winnaars op 14 september in De Schalm bekendgemaakt. 20 Starters maken kans op een gratis ticket voor het evenement en één van hen op een Golden Ticket.

Stemmen

Een jury kiest uit de nominaties de Veldhovens Ondernemer van het Jaar. De leden zijn actief in het bedrijfsleven, gemeente en advocatuur-notariaat. De Veldhovens Ondernemer van het Jaar is een ondernemer die zijn sporen heeft verdiend in het bedrijfsleven. De andere categrie is de Veelbelovend Ondernemer van het jaar, dat is een aanstormend talent. Daarop kunt u stemmen van 10 juli tot en met 28 juli.

Opvolger

Veelbelovend Ondernemers Geert van Loon en Marly de Crom van het Jaar. @Foto Melvin van Liebergen

De titel Ondernemer van het Jaar is de opvolger van de Veldhovense Ondernemerstrofee. De Stichting Veldhovense Ondernemerstrofee reikte in 2022 haar laatste trofee uit. Deze ging naar Louis Groenen van Groenen Groep. Daarna droeg de stichting de prijs over aan Veldhoven Verbindt. Veldhoven Verbindt is een collectief van alle Veldhovense serviceclubs, netwerkclubs en ondernemersverenigingen. Veelbelovend Ondernemers van het Jaar 2022 werden Geert van Loon en Marly de Crom van restaurant Lovano.

Vrijkaarten voor starters & golden ticket

Veldhoven Verbindt stelt 20 vrijkaarten beschikbaar. U komt hiervoor in aanmerking als u minder dan drie jaar staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Bij meer dan 20 aanmeldingen wordt er geloot. Eén van deze starters gaat ook naar huis met een Golden Ticket. Met dit ticket kan de ondernemer gebruik maken van een aantal diensten die beschikbaar worden gesteld door ervaren Veldhovense ondernemers. Ondernemers die een vrijkaart willen winnen, kunnen een mail sturen met hun bedrijfsnaam, adres en inschrijfdatum bij de Kamer van Koophandel aan info@veldhovenverbindt.nl. Het Golden Ticket wordt uitgereikt tijdens het Veldhoven Verbindt event. Het evenement van Veldhoven Verbindt is op 14 september in Theater de Schalm.

Nomineren

Nomineren kan op www.veldhovenverbindt.nl of via de social media van Veldhoven Verbindt. U wordt gevraagd uw nominatie te motiveren. U mag meerdere mensen nomineren.