donderdag 29 februari 2024
Foto van medewerkers zwembad

Zwembad Den Ekkerman 24 uur live te volgen

Centrum – Medewerkers van zwembad Den Ekkerman gaan dit weekend 24 uur live online. Kijkers kunnen meekijken én meedoen. Het doel van de marathon is zoveel mogelijk Veldhovenaren fit en in beweging krijgen. Dat gebeurt door allerlei beweegmomenten te laten zien. In het persbericht wordt ook veel entertainment beloofd. Start zaterdag 13 maart om 12.00 uur. Alles eindigt op zondag 14 maart om 12.00 uur.

Juist in deze tijd dat er niet veel te beleven is, wil het zwembad jong en oud vermaken en gezonder krijgen. De slogan luidt “altijd actief en in beweging”, ondanks de lange sluiting van het bad. Het programma is 24/7 voor iedereen gratis toegankelijk door middel van een livestream op het YouTube kanaal van zwembad Den Ekkerman.

Het personeel gaat ook de uitdaging aan om 24 uur lang een spinbike in beweging te houden. Aan deze actie is een sponsoractie gekoppeld. De opbrengsten van de actie wordt besteed aan uitbreiding van de wipe out baan, een speeltoestel voor de jeugd.

Een kleine greep uit de activiteiten: beweeglessen voor volwassen en kinderen, bingo, pubquiz, webinar over gezond eten, veiling, podcast over de zwemles, spel/knutsel middag voor de kinderen, Oki en Doki.