zondag 23 juni 2024
Padel spelen in De Heiberg

Zes nieuwe padel banen in De Heiberg

Veldhoven-Dorp – Er is een nieuwe club in Veldhoven voor liefhebbers van padel. The Padellers opent zes nieuwe indoorbanen in De Heiberg. De deuren gaan donderdag 9 december open. Padel is een nieuwe, maar inmiddels zeer populaire sport. Het is een mix van tennis en squash. De initiatiefnemer is ondernemer en social media icoon Bas Smit. Na Amsterdam verovert hij nu Brabant, met een eerste Padel Club in Veldhoven.

Met de opening van de zes indoorbanen in Veldhoven bouwt Bas Smit met zijn The Padellers de grootste padel club van Brabant. In april komen er  nog vijf outdoor banen bij. Smit: ‘We zijn intens blij met deze unieke nieuwe locatie! We kunnen hier letterlijk het hele jaar spelen want in de koude natte maanden spelen we binnen en zodra het voorjaar wordt zijn ook de outdoor banen klaar om bespeeld te worden.’

Er liggen grootse plannen, want de ambitie is om binnen twee jaar vijfentwintig clubs te openen. Na de eerste twee clubs in Amsterdam en de nieuwe club in Veldhoven volgen er begin 2022 nieuwe locaties in onder andere Rosmalen, Breda, Amersfoort en Valkenswaard. ‘Deze sport is zo geweldig. Ik gun het iedereen om het een keer uit te proberen, want ik weet zeker dat je net als ik fan word van het spelletje,’ aldus Smit.