woensdag 24 april 2024

Actie samen zonnepanelen inkopen

Veldhoven – Steeds meer Veldhovenaren kiezen voor zonnepanelen. Zonnepanelen kopen is makkelijker, voordeliger en leuker als dat gezamenlijk gebeurt. Daarom organiseren de gemeente Veldhoven en het Regionaal Energieloket een collectieve zonnepanelenactie voor alle inwoners. Op woensdag 13 april is er een online informatiebijeenkomst voor geïnteresseerden.

De gemeente Veldhoven wil het inwoners makkelijk maken om zonne-energie op te wekken. Daarom houdt het samen met het Regionaal Energieloket een collectieve inkoopactie voor zonnepanelen. Deze actie is voor alle Veldhovenaren die erover nadenken om zonnepanelen aan te schaffen.

Offerte op maat

Via de actie worden binnen Veldhoven veel zonnepanelen geïnstalleerd. De installateur kan het werk slim plannen en uitvoeren, waardoor deelnemers een scherpe prijs krijgen. Omdat iedere woning anders is, krijgt iedere deelnemer een offerte op maat. De installateur is gekozen vanwege een goede prijs-kwaliteitverhouding en garanties. Tijdens de informatiebijeenkomst wordt de inkoopactie stap voor stap uitgelegd. De gemeente, het Regionaal Energieloket en de installateur beantwoorden vragen.

Aanmelden

De digitale informatiebijeenkomst is op woensdag 13 april en begint om 19.30 uur. Aanmelden is nodig en kan via www.regionaalenergieloket.nl/veldhoven: klik door naar Zonnepanelenactie Veldhoven. Op deze pagina is ook al meer informatie over de actie te lezen. Mensen die de opname later terug willen kijken, moeten zich ook aanmelden. Zij krijgen dan na afloop een e-mail om de bijeenkomst terug te kijken.