donderdag 18 april 2024
Asperges op de velden evenement reclame

Asperges op de Velden verzet naar september

Oerle – De organisatie van Asperges op de Velden verzet het evenement naar de zomer. De reden is de aanhoudende Corona beperking. Het pop-up restaurant zal van 2 tot en met 19 september 2021 op dezelfde locatie te vinden zijn.

De organisatie is ervan overtuigd dat het evenement in september wel mag doorgaan. Het tijdelijk restaurant zal dan bijna drie weken lang verrijzen op de velden van Aspergekwekerij John Kelders in Veldhoven. Belangstellenden kunnen een optie nemen op een avond. De optie is op ieder moment opzegbaar of overdraagbaar en is geheel kosteloos. De organisatie zal de gasten die voor mei hebben gereserveerd als eerste de kans geven om deze te verplaatsen naar september. Zij worden een dezer dagen benaderd.

Organisator Bertie Klaassen: ‘We bieden dezelfde sfeer en kwaliteit die gasten al jaren van ons gewend zijn, maar met gebruik van andere soorten asperges dan de witte variant, die zijn immers maar tot 24 juni verkrijgbaar. Daarnaast gebruiken onze chefs diverse ingrediënten van Hollandse bodem, veelal afkomstig van de velden en boerenakkers die rondom het pop-up restaurant zijn gelegen. Alle gasten worden met een aperitief en amuse ontvangen op de locatie. Vervolgens worden zij op ludieke wijze, en geheel passend bij de locatie, rondgeleid over de velden en maken kennis met ons nieuwe concept: Bourgondisch op de Velden. Dit is iets wat we vanuit de organisatie graag aanbieden en waar niet extra voor betaald hoeft te worden, zoals dat voorheen bij de rondleidingen wel zo was. We doen graag een stapje extra en kijken er enorm naar uit om alle gasten een geweldige beleving en een fantastische avond te bezorgen.’

Alle informatie over het evenement staat op de website van Bourgondisch Op De Velden.