donderdag 25 juli 2024
@Foto Bas Meelker

Kiek Veldhoven – foto voorstelling in De Schalm

Centrum – Op woensdagavond 10 november is er in De Schalm een voorstelling, gemaakt door fotografen voor fotografen uit de regio. Gastsprekers die hun verhaal vertellen zijn architectuur fotografe Greetje van Son en gerenommeerd landschapsfotograaf Bas Meelker.

Initiatiefnemer Jarno van Osch: ‘Een dergelijke voorstelling bestaat nog niet voor hobby fotografen uit de regio Eindhoven. Ik had het idee om een avond te organiseren waar gelijkgestemden elkaar kunnen ontmoeten en praten over hun werk.’ Bij Kiek Veldhoven komen liefhebbers van fotografie op 10 november bij elkaar voor een inspiratievolle avond. Er is een expositie in de foyer en de gastsprekers nemen de bezoeker mee in de verhalen achter hun foto’s.

Vragen stellen

Het blijft niet alleen bij luisteren, want Kiek Veldhoven is interactief. Het publiek kan vragen stellen en er is een fotobespreking. Alle bezoekers kunnen vooraf een van hun eigen foto’s insturen die dan mogelijk door de landelijk bekende gastspreker besproken gaat worden. Jarno: ‘Daarna gaat iedereen naar huis met de nodige tips voor uitjes, exposities en andere fotografie-evenementen. Kortom, Kiek Veldhoven biedt een interessante avond die geen enkele fotograaf uit de regio wil missen.’

Voor meer informatie, stuur een e-mail naar Jarno van Osch jarno@shotupproductions.com.

Bas Meelker
Greetje van Son