donderdag 13 juni 2024

Seniorweb Veldhoven informatiebijeenkomst 23 augustus

Veldhoven – Het najaarsprogramma 2022 van Seniorweb Veldhoven is klaar en zal op een informatiebijeenkomst op dinsdag 23 augustus worden toegelicht. De start is om 14:00 uur in de bovenzaal van de bibliotheek Veldhoven aan het Meiveld. De introductie duurt ongeveer een uur. Daarna kunt u zich ter plekke inschrijven voor een cursus, presentaties of workshops. De toegang voor de informatiebijeenkomst is gratis.

Het najaarsprogramma start met de cursussen Windows 10 en de tabletcursussen (IPad en Android). Verder staan dit najaar op het programma o.a. een workshop YouTube/Google Earth/Streetview waarin de deelnemers in de “geheimen” van beide hulpmiddelen worden ingewijd of bijgeschoold. Nieuw is een tweedaagse workshop “Doe meer met uw foto’s”. In de presentatie “Digitale veiligheid” willen wij u op de hoogte brengen van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van bedreigingen bij het gebruik van computer of tablet.

 

Inloopochtend

Senioren die vragen hebben over, of problemen hebben met computer, laptop of tablet kunnen de eerste en derde dinsdagochtend van de maand ( te beginnen op 6 september ) terecht op de inloopochtend in de Bibliotheek. U kunt desgewenst uw eigen apparaat meenemen.

 

SeniorWeb Veldhoven

SeniorWeb Veldhoven  is een stichting die tot doel heeft 50-plussers die hier behoefte aan hebben, te betrekken bij de digitale wereld en in staat te stellen gebruik te maken van de moderne communicatie-mogelijkheden via computer, tablet en dergelijke.
SeniorWeb Veldhoven werkt onder de vlag van de landelijke vereniging SeniorWeb.