donderdag 13 juni 2024
Burgemeester Marcel Delhez met zijn vrouw Martine - @Foto Anton Broos

Burgemeester Delhez: Houd vol en blijf gezond!

Veldhoven – Op de website van de gemeente heeft burgemeester Delhez een boodschap geplaatst over de nieuwe Corona maatregelen.

Helaas zijn we in een gedeeltelijke lockdown terechtgekomen. Na een fijne zomer is ook in Veldhoven het aantal besmettingen harder opgelopen dan we hadden gehoopt. Maandenlang hebben we met z’n allen er veel aan gedaan om dat te voorkomen. De gedeeltelijke lockdown betekent veel voor de horeca, de sportclubs, culturele instellingen, enzovoorts. Het raakt ons allemaal. Maar laten we ook niet vergeten hoe zwaar het is voor het verplegend en verzorgend personeel in de zorginstellingen. En we kennen allemaal ongetwijfeld nog de schrijnende beelden en verhalen van afgelopen jaar. Van zieke mensen en hun geliefden. Laten we ook in Veldhoven zorgen dat dit niet meer gebeurt.

Ik roep iedereen op om zich aan de nieuwe maatregelen te houden. Hoe moeilijk dat soms ook is. Kijk naar elkaar om, help elkaar er doorheen. Ik snap dat niet iedereen het altijd eens is met besluiten die echt niet leuk zijn. Heb het er vooral over met elkaar zonder te verwijten. Ook ik ben altijd tot een gesprek bereid.
Houd vol en blijf gezond!

Marcel Delhez