dinsdag 18 juni 2024
Clubhuis Veldhovense VVD op Kromstraat 20b

Ivo Opstelten opent clubhuis Veldhovense VVD

Veldhoven – In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart opent de Veldhovense politieke partij VVD een clubhuis op de Kromstraat in Veldhoven-Dorp. Hier kunnen Veldhovenaren de komende weken een kop koffie drinken met de kandidaat raadsleden van de VVD. De opening van het clubhuis wordt officieel verricht door voormalig minister Ivo Opstelten op dinsdagavond 6 maart.

Met het clubhuis wil de Veldhovense VVD de politiek dichter bij de burger brengen. Vandaar ook dat als locatie een pand midden in het winkelgebied van de Kromstraat gekozen is. Kandidaat raadsleden zijn op zaterdagen en koopzondagen tijdens winkeluren aanwezig in het clubhuis.

De opening wordt dinsdagavond verricht door Ivo Opstelten. Hij is onder andere bekend als voormalig minister van Justitie & Veiligheid en als voormalig burgemeester van Rotterdam. Naast een toespraak van deze eregast spreekt ook VVD-lijsttrekker Daan de Kort de aanwezigen toe.

Het clubhuis is gelegen aan de Kromstraat 20b te Veldhoven. Inloop is dinsdagavond vanaf 19:30u mogelijk en de officiële opening is voor iedereen toegankelijk.