zaterdag 22 juni 2024

Halloween in het Citycentrum

Centrum – Tijdens de koopzondag op 31 oktober is het Halloween in ’t City met leuke activiteiten tussen 12.30 en 16.30 uur. Met optredens van het Griezelbus theater, bezoek van Foeksia de miniheks en The Witch Sisters. Er is een grote Trick or Treat door het winkelcentrum en kinderen kunnen mooie prijzen winnen met de verkleedwedstrijd.

Traditioneel wordt Halloween vooral gevierd in de VS, Canada, Ierland en het VK maar ook in Nederland wordt dit feest steeds groter. Bekijk hieronder alle activiteiten tijdens Halloween in ’t City:

Optredens van het Griezelbus theater

Speciaal voor alle bezoekers van het Citycentrum worden er gedurende de middag 3 Griezelbus shows gegeven. Natuurlijk kun je in de tussentijd ook voor de Griezelbus op de foto gaan. Na afloop kun je de acteurs van de show ontmoeten.

Locatie: Meiveld
Tijden shows: 13.00 uur, 14.30 uur en 16.00 uur.

Let op. Voor de hele jonge bezoekers kan de show een beetje spannend zijn.

Bezoek van Foeksia de Miniheks en The Witch Sisters

Ze lopen gedurende de middag door het centrum.

Een grote Trick or Treat door het winkelcentrum

Doe mee met trick or treat in het Citycentrum. Haal eerst een Trick or Treat bucket en deelnameformulier op. Loop dan door het centrum en ga op bezoek bij alle winkeliers die meedoen. Deze kun je op je deelnameformulier terugvinden.

Locatie uitgiftepunt: Blokker plein

Let op! 1 bucket per persoon omdat we natuurlijk willen dat er zoveel mogelijk kinderen mee kunnen doen. Om 16.15 uur is de laatste kans om mee te doen.

Verkleedwedstrijd

Kom in je mooiste Halloween outfit. Alle kinderen zijn van harte welkom om verkleed te komen in Halloween stijl op zondag 31 oktober. Ga op de foto voor de Halloween wand in het Citycentrum en maak kans op leuke prijzen. De winnaars worden daarna bekend gemaakt op de Facebookpagina van het Citycentrum.

Locatie: Plein The Post