dinsdag 18 juni 2024
Roy Frederiks (Brede School), winnares Elly van Kaathoven, Maurice Verdaat (VMG Fietshuis) en Patrick Straver (winkeliersvereniging)

Hoofdprijs winactie Veldhoven Gezond uitgereikt

Veldhoven – De afgelopen maand stond heel Veldhoven in het teken van gezondheid, positiviteit en beweging tijdens ‘ Veldhoven Gezond’ . Er werd massaal meegedaan aan de winactie die het Citycentrum organiseerde. De hoofdprijs was een elektrische fiets.

Veldhoven Gezond is een initiatief van de Brede School Veldhoven, onderdeel van Cordaad Welzijn. De tweede editie was weer een groot succes. De afsluiter was het Healthy Fest festival op 22 april in het Citycentrum.

Winactie

Het Citycentrum wil als centrum van Veldhoven betrokken zijn bij wat er speelt in het dorp en wil daarnaast een bijdrage leveren aan een gezonder Veldhoven. Daarom was er, net als vorig jaar, een fantastische winactie met mooie prijzen. Uit de overweldigende berg ingeleverde flyers werden zes winnaars getrokken die onder andere een elektrische fiets en verschillende cadeaubonnen wonnen, aangeboden door VMG Fietshuis, het Citycentrum en Intersport van den Broek.

Hoofdprijs

De elektrische fiets, mogelijk gemaakt door VMG Fietshuis Veldhoven & Eindhoven werd op woensdag 24 mei door de organisatie uitgereikt aan de winnares.