zondag 14 juli 2024
Oranjemarkt op het Meiveld

Huur een kraam op de Oranjemarkt Veldhoven 2023

Centrum – Op donderdag 27 april kleurt het Citycentrum weer oranje op Koningsdag. Een gratis toegankelijk evenement van, voor en door Veldhoven. Ook dan is er de bekende vrijmarkt voor kinderen en volwassenen. Meedoen? Dat kan op de stoep maar ook op een kraampje.

Vrijmarkt

Vanaf 10.00 uur start de vrijmarkt. Daar mag iedereen spullen verkopen op een kleedje of in een marktkraam. De grondplaatsen zijn gratis. Aanmelden hiervoor is niet nodig. Op tijd komen wel, want vol is vol. Vanaf 8.00 uur is de Citypassage geopend en kunnen deelnemers starten met het uitstallen van de spullen. In het Citycentrum zijn bijna alle plaatsen (semi)overdekt, onder de luifels en in de Citypassage.

Marktkramen

Omdat de Oranjemarkt een niet-commercieel evenement is, worden de kramen alleen verhuurd aan particulieren. Bedrijfsmatige verkoop is niet toegestaan. Er zijn volop marktkramen te huur:
• Halve Marktkraam €25
• Hele Marktkraam €40

Kijk op de website voor meer informatie en een marktkraam reserveren.

Feest zoals vanouds

Was het vorig jaar nog een light versie vanwege de korte voorbereidingstijd, dit jaar wordt het weer als vanouds met optredens op 2 verschillende podia, volop vertier en heel veel leuke activiteiten. Uiteraard zijn de winkels en horecagelegenheden geopend in het Citycentrum.

Kijk voor meer informatie over de Oranjemarkt op de website.