woensdag 19 juni 2024
Eerdere 'samenloop voor hoop' evenement

KWF stopt met de KWF Samenloop

Veldhoven – KWF stelt geen tijd, geld en middelen meer beschikbaar voor de lokaal georganiseerde Samenloop-evenementen. In 2020 was er een grote terugval in inkomsten voor KWF. Door het niet doorgaan van evenementen, wegens corrona, is er veel minder geld opgehaald. De hoge kosten van een Samenloop zijn hierdoor niet meer op te brengen.

Op dinsdag 6 april staat de volgende mededeling op de website van KWF Samenloop:

“We begrijpen dat deze beslissing bij velen moeilijk zal vallen. Na bijna 15 jaar en 265 Samenlopen komt er nu definitief een einde aan een bijzonder evenement, dat voor duizenden mensen heel veel heeft betekend. We kunnen terugkijken op veel mooie en vaak ontroerende momenten die wij samen hebben meegemaakt.

We zijn alle vrijwilligers, deelnemers, survivors en sponsors enorm dankbaar voor alles wat zij voor de Samenloop hebben gedaan. We koesteren de herinnering aan de vele gevoelens van saamhorigheid en troost die we samen mochten beleven.

We begrijpen dat dit besluit vragen oproept. Hieronder vind je antwoorden op de meestgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op met samenloop@kwf.nl.”