donderdag 25 juli 2024
Lekker Rondje Veldhoven poster

‘Lekker Rondje Veldhoven’ zomeractie

Veldhoven – Deze zomer zullen veel mensen vakantie in eigen land vieren. Het kan ook goed, zelfs dicht bij huis. De VVV organiseert ook dit seizoen ‘Lekker Rondje Veldhoven’, de culinaire fietstocht langs diverse haltes.

De VVV Veldhoven begon in 2018 met het Lekker Rondje Veldhoven. Het doel is om Veldhoven op toeristisch en recreatief gebied op de kaart te zetten. Daarnaast zorgt de tocht voor samenwerking tussen de ondernemers. De eerste editie werd een succes. Zowel deelnemers als ondernemers zijn enthousiast. De fietsroute in deze editie gaat over circa 30 kilometer langs 13 haltes.

De haltes zijn onder meer Speellandschap de Heiberg, Restaurant ‘t Witven maar ook Eetcafé De Kempen in Knegsel en Echt Welschap in Eindhoven. Tegen inlevering van een bon kan de fietser genieten van een hapje of drankje.

Winactie Lekker Rondje Veldhoven

VVV Veldhoven is benieuwd hoe mensen Lekker Rondje Veldhoven beleven. Hiervoor is een zomeractie uitgezet met als hoofdprijs een fiets. De opdracht, maak een foto van hoe u deze zomer Lekker Rondje Veldhoven beleeft. De foto kan tot en met 25 september 2020 gemaild worden naar info@vvv-veldhoven.nl. De winnaar wordt eind september bekend gemaakt.

Lekker Rondje Veldhoven is voor € 21,50 te koop bij VVV Veldhoven en bij diverse ondernemers. Meer informatie staat op de website www.vvv-veldhoven.nl/lekker-rondje-veldhoven