donderdag 18 april 2024

MMC Veldhoven in de schijnwerpers gezet

Veldhoven – Zondagavond 22 maart werd het Máxima Medisch Centrum in Veldhoven een half uur lang in de schijnwerpers gezet door Bazelmans AV. Met deze solidariteitsactie “LightTheSky” gaf de Audio en Video branche de helden van de samenleving een steuntje in de rug. Zij zijn immers keihard aan het werk zijn om ons zo veel mogelijk van dienst te zijn in deze coronacrisis.

De lichtshow begon om 20 uur. Gedurende een half uur werd het Veldhovense ziekenhuis aangestraald door sterke bewegende en gekleurde lichtstralen. Dit werd gedaan vanuit het nieuwe pand van Bazelmans AV dat tegenover het MMC Veldhoven aan De Run 4537 ligt.

Vanwege de strikte aanbevelingen van het RIVM, om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, werd van te voren het publiek opgeroepen om niet te komen kijken. Hier werd goed gehoor aan gegeven. Er was immers een alternatief aan geïnteresseerden aangeboden. Zij konden de lichtshow namelijk rechtstreeks volgen via een webstream van Bazelmans AV en via het kabelTV-kanaal van Omroep Veldhoven.

Op de facebook pagina van Omroep Veldhoven is een korte video te vinden die een sfeerimpressie geeft van de lichtshow.