donderdag 25 juli 2024
8 oude boerenkarren moeten in de olie worden gezet

Museum ’t Oude Slot heeft vrijwilligers nodig op 11 maart

Zeelst – Wie wil op zaterdag 11 maart meehelpen op het museum ’t Oude Slot? Het museum heeft 8 oude boerenkarren die in de museumtuin een een plaats krijgen in de tentoonstelling. Deze karren moeten daarvoor éérst ‘in de olie’ gezet worden. Enthousiaste mensen mogen zich aanmelden voor een hele dag of voor een dagdeel.

Het museum zorgt voor de lijnolie die daarvoor nodig is. En uiteraard is er voor de vrijwilligers een drankje en iets lekkers. Het museum zoekt ongeveer 20 mensen die de handen uit de mouwen willen steken. Alles staat klaar op zaterdag 10 maart om 10.00 uur, rond 16.00 uur zou het klaar moeten zijn.

Aanmelden

Op www.nldoet.nl kunt u via de button ‘activiteit zoeken’ een activiteit in de buurt vinden. U kunt zoeken op postcode, plaats, gemeente of organisatienaam. Daar staat ook ’t Oude Slot tussen. Vervolgens meldt u zich aan. U ontvangt daarna automatisch een bevestigingsmail.

Vrijwilliger worden bij museum ’t Oude Slot

Met de vrijwilligersactie NLdoet zet het Oranje Fonds de vrijwilligers in de schijnwerpers. De bedoeling is om een dag vrijwilligerswerk te doen en te ervaren wat het met u doet. Heeft u belangstelling om vrijwilligerswerk te doen? Museum ’t Oude Slot zoekt publieksmedewerkers die het leuk vinden om gasten te ontvangen en wegwijs te maken. Het is daarbij een pré als u ook Engels spreekt. Ook hulp bij het tuinonderhoud is welkom. Of vindt u het misschien leuk om mee te werken aan educatieprojecten voor basisschoolleerlingen? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op en stuur een e-mail naar info@museumoudeslot.nl.

Poetsdoeken gevraagd

Voor de NLdoet-dag op 10 maart aanstaande zijn oude (schone) poetslappen goed te gebruiken. Heeft u poetslappen over? Inleveren kan van woensdag tot en met vrijdag tussen 13.00 – 16.00 uur.