woensdag 17 april 2024

Museum ’t Oude Slot zoekt bijzondere kerststallen

Zeelst – Het Veldhovense museum is op zoek naar bijzondere, antieke en/of kunstzinnige exemplaren. Het duurt nog even tot de feestdagen maar in Museum ’t Oude Slot worden al volop voorbereidingen getroffen voor een tentoonstelling van kerststallen. De tentoonstelling zal geheel bestaan uit kerststallen van particulieren en verzamelaars.

Hiervoor heeft het museum uw hulp nodig. Bent u of kent u iemand die nog een exemplaar thuis heeft staan die het bewonderen meer dan waard is? Neem dan contact op met het museum.

De kerststallen zijn vanaf woensdag 8 december tot en met zondag 2 januari te zien. Deze periode is de ideale tijd om het museum te bezoeken. Het museum is sfeervol aangekleed en naast de tentoonstelling van bijzondere kerststallen is de tentoonstelling ‘Stad van Dorpen – 100 jaar Veldhoven’ te bezoeken.

Contact opnemen
Mensen die een bijzondere kerststal hebben en deze willen uitlenen voor de tentoonstelling, kunnen contact opnemen met het museum. Dit kan bij voorkeur per e-mail: collectieveldhoven@museumoudeslot.nl of telefonisch tijdens openingsuren van het museum (woensdag t/m zondag tussen 13.00 en 17.00 uur): 040-2533160.

Meer informatie: www.museumoudeslot.nl