maandag 27 mei 2024

Nieuw café in Veldhoven: Café de Jong

Vanaf vandaag is er een nieuw café geopend in Veldhoven. Café de Jong. Echter is dit café alleen geopend op vrijdagavond tussen 20.00 en 22.00 uur en serveert het geen bier en wijn, maar lekkere weekendplaatjes.

Dit nieuwe radioprogramma wordt gepresenteerd door Jeroen de Jong. Oudgediende bij de omroep: voorheen had hij de vrijdagavondshow Weekend Kick Off. “Maar ik vond het tijd worden voor een nieuwe frisse naam en dat is dus Café de Jong worden. En de vrienden van Veldhoven Viert Feest verhuizen gezellig mee,” vertelt Jeroen. “Elke vrijdag om 20.30 uur vertellen zij waar je op stap kunt in Veldhoven en omgeving. Soms hebben ze zelfs leuke prijzen weg te geven. Verder gaan we op zoek naar een ‘oud maar goud’ plaatje en proosten we net voor 22.00 uur op jouw weekend.”

“In Café de Jong wordt de muziek geserveerd om jouw weekend lekker te beginnen. Of je nog net dat laatste uurtje in de winkel in het City staat of dat je jezelf aan het klaarmaken bent voor een avondje stappen: Café de Jong kan altijd.”

Wil je luisteren? Klik dan rechtsboven op de knop. Meedoen met de show is net zo simpel: mail naar jeroen@omroepveldhoven.nl.

Eén reactie

  1. Sebastiaan Bakermans

    Succes Jeroen !!!!