maandag 27 mei 2024

Recreatiecentrum Witven na 35 jaren nieuwe eigenaar

Veldhoven – Recreatiecentrum Witven krijgt een nieuwe eigenaar. Na zorgvuldige overweging heeft Recreatiecentrum Witven besloten om het bedrijf over te dragen aan Resort Veldhoven, een onderdeel van TopParken. Een familiebedrijf dat toonaangevend is in de recreatiemarkt in Nederland.

Deze strategische overname biedt nieuwe kansen en groeimogelijkheden voor TopParken. De directie van het Witven is ervan overtuigd dat de expertise en middelen van TopParken het bedrijf zal vormen naar de huidige wensen van de recreatiemarkt en haar gasten nog beter van dienst zullen zijn.

Ben en Annemieke Burgmans, directie van Recreatiecentrum Witven willen graag hun oprechte dank uitspreken aan alle medewerkers, gasten, leveranciers en partners die hebben bijgedragen aan het succes van het bedrijf gedurende al die jaren. Ze hebben 35 jaar met veel plezier en voldoening het bedrijf gevoerd. Ze kijken met trots terug op hun prestaties en zijn enthousiast over de nieuwe mogelijkheden die de verkoop met zich meebrengt.

De overgang naar de nieuwe eigenaar zal binnenkort plaatsvinden. De medewerkers gaan mee naar  Resort Veldhoven en blijven het vertrouwde aanspreekpunt.