dinsdag 18 juni 2024

Rob Scheepers signeert zijn boek in Bruna

Centrum – Rob Scheepers brengt een boek uit met 22 anekdotes uit 22 jaar tonpraten. Het boek ‘Witte gij trouwes…’ ligt nu in de winkel. Zaterdagmiddag 19 februari signeert hij zijn boek in de Bruna.

Rob Scheepers heeft de afgelopen theaterloze maanden besteed om 22 anekdotes uit 22 jaar tonpraten op te schrijven. Het resultaat is een hardcover boek met bijna 200 pagina’s met veel foto’s, een kleurenkatern en veel unieke verhalen.

Op zaterdag 19 februari tussen 14.00 en 14.45 uur signeert Rob Scheepers zijn nieuwe boek bij Bruna Veldhoven in het Citycentrum. Het boek wordt door hem voorzien van een persoonlijke quote en uiteraard een handtekening.

Over het boek

‘Ben Van Daal, Jimmy Calypso of Kloontje Kniesoor… De afgelopen 22 jaar heb ik met heel veel plezier in de ton gestaan bij carnavalsverenigingen, in buurthuizen, op bruiloften en begrafenissen. Oké, misschien niet op begrafenissen, maar in ieder geval wel vaak en veul. Zó veul, dat er talloze verhalen achter deze optredens schuilgaan. Over een bruiloft die ik verpestte, het bloemetje in Heerlen, en die keer dat ik bijna verongelukte,’ vertelt Scheepers enthousiast. De 22 mooiste, pijnlijkste en meest hilarische anekdotes zijn gebundeld in dit dikke hardcover boek.

Rob Scheepers (Sterksel, 30 juni 1974) is een Nederlands tonprater, stand-upcomedian, entertainer en columnist. Scheepers was als tonprater onder meer actief op het ‘Keiebijters Kletstoernooi’ in Helmond. Daar won hij in 2005, 2006, 2009 en 2014 de Zilveren Narrenkap.