zondag 23 juni 2024

Start leuke workshops de Nieuwe Band

Zonderwijk – Activiteitencentrum de Nieuwe Band heeft nog diverse plaatsen vrij voor een aantal activiteiten. Speksteen bewerken, diverse computeractiviteiten, Engels, kaarten maken en gym. Alle activiteiten, met uitzondering van de gym, worden gegeven in het gebouw van de Nieuwe Band aan de Van Aelstlaan 14 in Veldhoven.

Gym wordt gegevens in een gymzaal aan de Van Vroonhovenlaan. Het meedoen aan de oefeningen is naar ieders mogelijkheden, er is geen enkele druk om mee te moeten doen. Op dinsdag 9 januari start een workshop voor bezitters van een Android telefoon. Dit is onder andere Android basis, Android gevorderden, Android veilig en Android apps.

Ook gaat de workshop fotoboek maken gaat van start. Op woensdagmiddag wordt er een workshop leerbewerking gegeven. In enkele bijeenkomsten wordt er geleerd hoe het leer te bewerken en is het resultaat een of meerdere kleine werkstukken.

Activiteitencentrum de Nieuwe Band is dagelijks geopend van 9.00 tot ongeveer 16.30 uur. Kom gerust een keer kijken en om informatie te vragen. Kijk op de website www.de-nieuwe-band.nl

Meer informatie over de diverse activiteiten kunt u inwinnen bij:
De Nieuwe Band (dNB)
Van Aelstlaan 14 Veldhoven
Telefoon 040 253 77 49