dinsdag 21 mei 2024

Thriller auteur Karin Slaughter bezoekt Bruna

Citycentrum – Binnenkort verschijnt het nieuwe boek van de Amerikaanse thrillerauteur Karin Slaughter “Gewetenloos”. Om dat te vieren, bezoekt ze zeven boekwinkels in Nederland, waaronder de Bruna in Veldhoven. Slaughter zal vrijdagmiddag 17 juni van 13.30 tot 15.00 uur bij Boekhandel Bruna Veldhoven de boeken signeren met desgewenst een persoonlijk bericht.

In 2019 was Karin Slaughter voor het laatst in Nederland, tijdens de coronacrisis kon de geplande signeertour niet plaatsvinden. ‘We zijn dan ook enorm vereerd en trots dat Karin nu vanuit Amerika naar Veldhoven komt’, aldus Jean-Paul van den Tillaar, eigenaar van de Brunawinkel in het Citycentrum. Tijdens de signeertour worden er ook foto’s gemaakt van het signeren, die later gratis door alle bezoekers te downloaden zijn.

Over Gewetenloos

Emily Vaughn maakt zich op voor het hoogtepunt in haar schoolcarrière: het eindexamenfeest. Maar Emily heeft een geheim. En dat geheim wordt haar aan het eind van de avond fataal. Veertig jaar later is de moord op Emily nog altijd niet opgelost. Niemand is ooit veroordeeld en de moordenaar loopt nog altijd vrij rond. Dat staat op het punt te veranderen als Andrea Oliver naar de stad komt om een rechter te beschermen die met de dood wordt bedreigd. Andrea heeft namelijk een geheime agenda: ze is vastbesloten gerechtigheid voor Emily te vinden en de waarheid over die noodlottige avond te achterhalen, voordat de moordenaar besluit ook háár het zwijgen op te leggen… Gewetenloos is verkrijgbaar in een hardback en paperback versie en beide uitvoeringen zijn te koop tijdens de signeersessie.

Over de auteur

Karin Slaughter is auteur van meer dan twintig New York Times-bestsellers, waaronder het voor een Edgar genomineerde Veroordeeld en de standalones Mooie meisjes, Goede dochter en Gespleten. Pieces of Her (Gespleten) is tot Netflix-serie bewerkt met Toni Collette in de hoofdrol, en ook Valse getuige en de Grant County- en Will Trent-reeks zijn in productie voor de televisie.