maandag 27 mei 2024
Veldhoven Proeft 2020 gaat niet door

Veldhoven Proeft 2022 in september

Centrum – De voorbereidingen voor Veldhoven Proeft 2022 zijn in volle gang. Het evenement begint op donderdagavond 1 september speciaal voor bedrijven. Vrijdag en in het weekend zijn bezoekers welkom. De locatie is centraal gelegen in het Burgemeester Elsenpark.

De organisatie geeft de diverse Veldhovense restaurants een podium om hun kunsten te laten zien aan het publiek. Ook diverse foodtrucks maken hun opwachting. Het publiek kan genieten van een breed culinair assortiment en een daarbij passend drankje.

Er komt ook een gevarieerd entertainment-programma. Nieuw is de programmering op de vrijdagavond, waar de bekende Nederlandse zanger Tino Martin de hoofdact zal vormen. Vrijdagochtend en een deel van de middag zijn de senioren met hun mantelzorgers te gast. Zaterdagavond, zondagmiddag en zondagavond biedt het programma een gezellige sfeer met bekende en herkenbare muzikale omlijsting; DJ Jordi Graat, New Timeless, Mike Peterson, Melissa Janssen en Two for You.

Ook maakt een live-uitzending van de Dutch Grand Prix (formule 1) onderdeel uit van het zondagmiddagprogramma.

Veldhoven Proeft heeft vanwege corona de afgelopen jaren over moeten slaan, maar de editie van dit jaar belooft veel gezelligheid, culinaire verassingen, aantrekkelijk entertainment en bijzondere ontmoetingen.