zaterdag 20 april 2024
Het Sportgala vindt plaats in theater De Schalm

Nomineer jouw Sporttalent van Veldhoven

Veldhoven – Op zaterdag 17 september start de Nationale Sportweek. Vanaf die dag kun je jouw keuze voor sporttalent opgeven.  Op vrijdag 20 januari 2023 zal de Schalm gevuld zijn met Veldhovense sporttalenten die een opmerkelijke sportprestatie hebben geleverd. Afgelopen juni werd het zesde Sportgala georganiseerd. Tijdens een feestelijke avond werd de sportman, sportvrouw, het sporttalent en de eervolle vermelding van 2021-2022 bekend gemaakt.

Aanmelden kandidaten

Kandidaten aanmelden kan tot en met zondag 6 november 2022 via de website van het Sportgala. Daarna gaat de selectiecommissie, bestaande uit vijf personen die een sterke relatie hebben met de Veldhovense sport, per categorie drie genomineerden en een uiteindelijke winnaar kiezen.

De vier categorieën waarvoor sporters aangedragen kunnen worden zijn: sportman, sportvrouw, sporttalent en sportploeg. Daarnaast is het ook mogelijk personen aan te dragen voor een eervolle vermelding.

Ook dit jaar is het Sportgala bedoeld voor iedereen die de Veldhovense sport een warm hart toedraagt. Bent je zelf een sporter, een bestuurder, een vrijwilliger of gewoon gast? Toegang is gratis en iedereen is welkom. Het gala wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente en diverse sponsors uit de Veldhovense samenleving.