donderdag 25 juli 2024
Het Sportgala vindt plaats in theater De Schalm

Vrijdag 3 juni: Sportgala Veldhoven

Centrum – In theater De Schalm vindt vrijdag 3 juni voor de zesde keer het Sportgala Veldhoven plaats. De genomineerden zijn bekend. Na de sluitingstermijn voor de aanmeldingen heeft de selectiecommissie per categorie de genomineerden geselecteerd. De winnaar is bepaald, vrijdag wordt het bekendgemaakt.

Genomineerd zijn:

• Sportman van het jaar: atleet Tim Verbaandert, verspringer Daan Roosenschoon en wielrenner Luuk Nissens
• Sportvrouw van het jaar: atlete Eveline Saalberg, handboogschutter Baiba Gaile en schoonspringster Inge Jansen.
• Sporttalent van het jaar: cable wakeboarder Max van Empel, poolbiljarter Yannick Pongers en tennisser Mees Röttgering.

Het Sportgala is bedoeld voor iedereen die de Veldhovense sport een warm hart toedraagt. Ben je zelf een sporter, een bestuurder, een vrijwilliger of wil je er gewoon bij zijn? De toegang is gratis en iedereen is welkom. Het gala wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente en diverse sponsors uit de Veldhovense samenleving.

Theater de Schalm opent om 19.30 uur haar deuren en vanaf 20:00 uur zal het programma beginnen. De avond wordt spectaculair geopend door Wheel Sensation. Daarnaast is de band CHECK net als bij vorige editie weer aanwezig voor muzikale ondersteuning. Na het officiële gedeelte gaan de voetjes van de vloer met onze DJ-T.