woensdag 24 april 2024

TV-serie: Bloedlijn en Gele Rozen – aflevering 3

Vanavond (en zaterdagavond in de herhaling) zendt Omroep Veldhoven TV aflevering 3 uit van “Bloedwijn en Gele Rozen”. Deze spannende psychologische thriller bestaat uit 7 afleveringen en wordt 7 weken lang op vrijdag- en zaterdagavond uitgezonden om 20:30 uur.

De TV-serie vertelt het verhaal van Deborah de Boer, moeder van Bas en Kim. Zij is haar huis uit gevlucht en heeft alles achtergelaten. Ze is gevlucht omdat ze haar psychisch gestoorde man heeft vermoord, die haar het leven zuur maakte. Haar vrienden en familie zwijgen over de aanwezigheid van Deborah tijdens de moord en schuiven het op een afrekening in het criminele circuit. Al gauw blijkt echter, dat Deborah in het verleden ook per ongeluk haar minnaar Mike heeft neergeschoten. Mike had haar destijds een flinke som geld gegeven, om van haar man te kunnen gaan scheiden. De broer van Mike wil nu dat geld terug zien. Deborah vindt echter een schuilplaats in België om zo uit de handen van de politie en van de broer van Mike te blijven. Lukt het Lars, de broer van Mike, om haar te vinden. En wat gebeurd er verder in Nederland met haar vrienden, familie en kinderen?

Wat gebeurde er ook al weer in aflevering 2 vorige week:

De vrienden van Bas worden onder druk gezet. Ze moeten hierover echter zwijgen tegenover hun beste vriend, die op zijn beurt het geld van zijn moeder er doorheen brast. Valerie gaat op onderzoek uit om Deborah te vinden. Thomas en Jacqueline krijgen goed nieuws.

Vanavond (en morgenavond) in aflevering 3:

Bas en Kim geven een feestje voor hun vrienden. Nikolaos moet een gevaarlijke opdracht vervullen. Er staat een vreemde dame aan de deur bij huize de Boer. Deborah wordt bedreigd. Herman maakt een afspraak.