Eén van de vernielde vitrineruiten. Foto via ed.nl.

Man met hamer vernielt 20 ruiten in CityCentrum

Een mogelijk verwarde man heeft vrijdag aan het einde van de middag vier winkelruiten en zestien vitrines ingeslagen bij de Keurslager in het CityCentrum. Wat het exacte motief van de man was is nog onduidelijk, maar een omstander beweert dat hij “vlees is moord” heeft geroepen.

Meerdere omstanders maakten video’s van de actie en hebben deze met de politie gedeeld. Die heeft inmiddels de vermoedelijke dader opgepakt en zit vast voor verhoor. Hij zou niet eerder in aanraking met de politie zijn geweest.

De medewerkers van de Keurslager zijn uiteraard erg geschrokken. “Zoiets als dit hebben we nog nooit meegemaakt. Het is één grote ravage”, zegt eigenaar Mark Antonis. Volgens hem zou de man een verwarde indruk hebben gemaakt en niet aanspreekbaar zijn geweest

 

2 reacties

  1. tja tegen woordig lopen er in nederland meer geestelijk zieken ,Halve garen die gevaarlijkpsygoties kunnen zijn rond komt door bezuinigingen denk ik in het straat beeld van nederland triest .hopelijk krijgt de man een goede psygiater toe gewezen .

    • Inderdaad, een goede begeleiding is noodzakelijk.

      Tegelijkertijd hoop ik dat ‘grardus scheelkijkert’ een cursusje Nederlandse taal voorgeschoteld krijgt.
      Man, man, man.