zondag 3 maart 2024
ANP foto gemaakt door Rob Engelaar, gastspreker op Kiek Veldhoven

9 maart nieuwe ‘Kiek Veldhoven’

Centrum – Kiek Veldhoven is hét fotografie-event voor De Kempen en omstreken. Op woensdag 9 maart vindt de tweede editie plaats in theater De Schalm. Hier komen liefhebbers van fotografie bij elkaar en beleven samen een inspiratievolle avond. Naast een expositie in de foyer, zijn er enkele gastsprekers.

Kiek Veldhoven verwelkomt niet één, maar twee fotografen op het podium. Er is ruimte voor het verhaal van zowel lokaal talent als een landelijk bekende fotograaf. Tijdens deze tweede editie is dat Rob Engelaar. De freelancer uit Mierlo werkt onder meer voor het ANP. Hij neemt bezoekers mee in zijn wereld als nieuwsfotograaf. Een totaal ander verhaal is er later op de avond. Dan staat Andrea Gulickx op het podium. Zij is vooral bekend om haar creatieve fotografie.

Kiek Veldhoven is interactief. Het publiek kan vragen stellen en een vast onderdeel is de fotobespreking. Bezoekers mogen vooraf één eigen foto insturen die bij het hoofdthema van deze avond past. Wie komt kijken, gaat naar huis met de nodige tips voor uitjes, exposities en andere fotografie-evenementen.

Tickets zijn nu verkrijgbaar en kosten 9 euro.