woensdag 19 juni 2024

Heropening Immanuelkerk – Open Huis op 30 september

Meerveldhoven – De Immanuelkerk is de afgelopen maanden verbouwd. Om geïnteresseerden een kijkje te geven in het vernieuwde gebouw wordt er in het weekend van 30 september en 1 oktober open huis gehouden. Tegelijkertijd vinden er dan diverse activiteiten plaats om de heropening te vieren.

De Immanuelkerk en Ontmoetingscentrum aan de Teullandstraat 1 in Veldhoven heeft de laatste maanden zowel binnen als buiten een gedaantewisseling ondergaan. Deze verbouwing startte begin april en dankzij een grote financiële bijdrage van subsidiegevers en leden en heel veel inzet van vrijwilligers is het gebouw zuiniger, lichter en moderner geworden. Ook is toegankelijkheid voor minder validen sterk verbeterd. In een periode dat veel kerken moeten sluiten, is het bestuur trots dat het gebouw gemoderniseerd kon worden. Daarnaast levert de vernieuwing een belangrijke bijdrage aan de ambitie van het bestuur om niet alleen kerk, maar ook ontmoetingscentrum te zijn,

Om alle geïnteresseerden de gelegenheid te geven om het resultaat te bewonderen is er op zaterdag 30 september een open huis in de Immanuelkerk, van 15.00 tot 16.30 uur.

Daarnaast presenteert “Vrolijk Theater” ter gelegenheid van de opening op zondag 1 oktober ‘Op Survival’, een heldhaftig en hilarisch avontuur voor jong en oud. Dit wordt weer een heldhaftig en hilarisch avontuur van de waaghalzen van Vrolijk Theater. Nooit eerder eindigde een spannend verhaal uit de jungle zo raadselachtig. Een optreden over vriendschap, moed en dorst. Heel veel dorst! Het belooft een uur lachen, leren en genieten te worden. Deze voorstelling begint om zondagmiddag om 13.30 uur en de toegang is gratis.