donderdag 13 juni 2024

Rabobank Clubkas Campagne

Ook in 2018 doet Omroep Veldhoven mee aan de jaarlijkse Rabobank Clubkas Campagne. Met deze campagne stelt de Rabobank Eindhoven-Veldhoven een deel van de winst beschikbaar als extra ondersteuning aan het lokale verenigingsleven.

Tijdens de Rabobank Clubkas Campagne wordt maar liefst €175.000,- verdeeld onder verenigingen en stichtingen die zijn aangemeld voor de campagne. Hoe de verdeling plaatsvindt wordt door de leden van de Rabobank beslist en niet door de bank zelf! Iedere stem van een lid is dan ook geld waard!

Alle leden van Rabobank Eindhoven-Veldhoven hebben onlangs per post een persoonlijke kaart ontvangen met een unieke stemcode. Met deze code kunt u via internet stemmen op maximaal 5 verschillende clubs die u een warm hart toedraagt. Er kan maximaal één stem op eenzelfde vereniging uitgebracht worden. Met uw stem geeft u een financiële steun aan uw favoriete club. De stemperiode loopt nog tot en met maandag 30 april 2018.

Heeft u wel een rekening bij de Rabobank Eindhoven-Veldhoven, maar bent u nog geen lid? Kijk HIER  wat dat inhoudt en hoe u alsnog eenvoudig lid kunt worden.

Omroep Veldhoven doet ook mee aan de Rabobank Clubkas Campagne. Als u nog gaat stemmen, wilt u dan ook aan Omroep Veldhoven denken? Wij stellen uw stem erg op prijs!