zondag 14 juli 2024
Prins Televisiekus, Jeugdprinses Roomske en wethouder Daan de Kort met de Rommelpot - © Omroep Veldhoven/Evert Geurts

Eerste exemplaren van de Rommelpot uitgereikt

Rommelgat – Carnaval laat niet lang meer op zich wachten en daar hoort traditioneel ook weer de Carnavalskrant “De Rommelpot” bij. Woensdag werden de eerste exemplaren van de Rommelpot officieel uitgereikt aan wethouder Daan de Kort, HDH Jeugdprinses Roomske en ZDH De Grote Prins van Rommelgat Televisiekus.

De uitreiking van de Rommelpot vond woensdagavond plaats in Partycentrum Manhattan op de Kruisstraat in Zeelst, nadat de Carnavalskrant afgelopen vrijdag van de persen rolde. Er zat meteen een bijzonder historisch tintje aan. Vormgeving, advertenties en het laten drukken van de Rommelpot is namelijk voor de eerste keer helemaal in eigen beheer gedaan! De Krantencommissie, bestaande uit voorzitter SOK Frank Verspaandonk, Wouter Bijnen, Ilse de Vaan, Sjeel Lathouwers en voorzitter krantencommissie Sjors Keeris, kreeg dan ook de complimenten voor hun creativiteit en inzet.

Carnavalsmuziek mocht natuurlijk niet ontbreken rond de presentatie. Zowel Trio Tres Bonne als Prins Televisiekus met het Prinsenlied lieten zich van hun beste kanten horen. Ook Jos Bolder werd nog even in het zonnetje gezet: hij kreeg een mooie bos bloemen voor het 13 jaar lang ophalen van advertenties.

Vanaf zaterdag wordt de Rommelpot in geheel Veldhoven verspreid.