Mevr. C van Baren (r) en burgemeester Marcel Delhez (l)

Erespeld voor mevrouw C. van Baren

Mevrouw C. van Baren heeft donderdagavond een erespeld ontvangen uit handen van burgemeester Marcel Delhez, bij de afsluiting van het seizoen. Ze zet zich al 40 jaar in als vrijwilliger bij zanggroep Amice.

Mevrouw Van Baren is enkele jaren voorzitter geweest bij zanggroep Amice en vervulde lange tijd de rol van secretaris. Sinds 2017 verzorgt ze de Public Relations, houdt de sociale media bij en organiseert de collectes voor Jantje Beton en het Oranjefonds.
Ze begon bij de zanggroep in 1982. Ze was lector in de kerk en redacteur voor parochieblad De Hoge Noot. Daarnaast organiseerde en begeleidde ze jarenlang de zomerkampen en was ze lid van de aspirantencommissie.

Wekelijkse spelmiddag
Momenteel werkt ze naast haar rol bij Amice als vrijwilliger bij de kiosk van kinderboerderij de Hazewinkel, vanuit Cordaad. Vanuit dezelfde stichting organiseert ze wekelijks een spelmiddag voor Oekraïense en Syrische kinderen. Mevrouw Van Baren was ook enige tijd lid van de ouderencommissie, klassenouder en medeorganisator van de sportdag bij basisschool de Meerhoef.