zondag 23 juni 2024

Maak je eigen street-art in de Rabo Museumkidsweek

ZEELST – De herfstvakantie is dit jaar weer omgetoverd tot ‘Rabo Museumkidsweek’. Musea in Nederland staan bol van de activiteiten. Zo ook in Veldhoven, waar kinderen in expositieruimte De Verdieping (sattelietlocatie van Museum ’t Oude Slot) hun eigen street-art maken.

De workshop street-art is op woensdag 26 oktober van 15:00 tot 16:30 uur in De Verdieping, in het gemeentehuis in Veldhoven. Vooral voor kinderen in de leeftijd van 8 t/m 12 jaar is het leuk om mee te doen. De middag vindt plaats in het kader van de Rabo Museumkidsweek en is een samenwerking tussen Museum ’t Oude Slot, Bibliotheek Veldhoven en Brede School Veldhoven.

De entree is € 7,50 en kan op de dag van de workshop betaald worden.
Vooraf aanmelden is wenselijk. Dit kan via e-mail: info@museumoudeslot.nl.

‘Little Paradox’
Studio Giftig is een samenwerkingsverband tussen Niels van Swaemen en Kaspar van Leek. Ze zijn met name bekend om hun fotorealistische graffiti. De expositie ‘Little Paradox’ is hun debuuttentoonstelling en nog t/m 16 december 2016 te bewonderen in De Verdieping. De rode draad in deze expositie is het samenkomen van de leefwereld van het kind en de volwassen realiteit. Dit zorgt voor ogenschijnlijk tegenstrijdige situaties, welke ingaan tegen ons gevoel voor logica en onze verwachting.