donderdag 25 juli 2024

Nieuwjaarsconcert voor Veldhovense vrijwilligers

Meerveldhoven – Zondagmiddag 19 januari geeft harmonie Sub Umbra in de Christus Koningkerk in Meerveldhoven een nieuwjaarsconcert. Het thema van het concert “Muziek voor mensen van Veldhoven” is 75 jaar bevrijding Veldhoven en het concert is speciaal bedoeld voor alle Veldhovense vrijwilligers.

Comité “75 jaar bevrijding Veldhoven” heeft beeld, geluid en teksten over oorlog en bevrijding in Veldhoven verzameld. Deze beelden worden getoond tijdens de muziekstukken die Harmonie Sub Umbra speelt. Ook is er een optreden van vioolsoliste Nadia ten Kate en daarnaast zal wethouder Mariënne van Dongen-Lamers een Nieuwjaarsboodschap uitspreken.

Vrijwilligers zijn in alle lagen van de maatschappij te vinden. In zorg en welzijn, in verenigingen, de vrijwillige brandweer, parochie, KBO, op scholen, goede doelen projecten, Heemkundekring, te veel om op te noemen. Met dit concert “Muziek voor Mensen van Veldhoven” worden deze vele vrijwilligers bedankt voor al die uren die zij klaar staan voor anderen. Zij geven hiermee kleur aan het leven van een ander wat erg gewaardeerd wordt.

Het vrijwilligersconcert begint zondagmiddag om 15 uur in de Christus Koningkerk (voormalige Lambertuskerk) aan de Kapelstraat Zuid in Meerveldhoven en de toegang is gratis.

En voor diegenen die niet zelf naar het concert kunnen komen: Omroep Veldhoven TV zendt het concert zondagmiddag vanaf 15 uur LIVE uit via onze TV-kanalen op onder andere KPN, Ziggo en T-Mobile.