zondag 26 mei 2024

Twee broers genomineerd voor dezelfde Party Award

Jordy (27) en Dominic Graat (24) uit Veldhoven zijn beiden genomineerd voor dezelfde categorie van de Party Awards: ‘Populairste Party-DJ 2016’. De Party Award-prijzen zijn in het leven geroepen om Nederlandse artiesten en DJ’s te stimuleren in hun activiteiten in de entertainment branche. Voor Dominic is het de vierde nominatie en voor Jordy is het al weer de achtste keer.  Het is uniek dat twee familieleden zijn genomineerd voor deze prijs!

Jordy maakte veel indruk als TV-presentator tijdens de Carnaval
Jordy maakte veel indruk als TV-presentator tijdens de Carnaval

De twee broers zijn druk bezig met hun carrières.
Jordy Graat is momenteel werkzaam bij Omroep Brabant als producer en presentator, in het weekend vind je hem op diverse plekken zoals Café Costa Eindhoven, Jantjes Verjaardag Amsterdam & Eisbar Kirchberg. Dit jaar presenteerde hij met veel passie het carnavalsprogramma Fijnfisjenie op Omroep Brabant TV.

Dominic Graat is sinds vier jaar bezig met vele boekingen in het land, onder andere Kafee Kix Eindhoven, Jantjes Verjaardag Amsterdam en Hof van Holland Chersonissos  zijn plekken waar hij veel te zien is. Daarnaast is Dominic regelmatig te horen op de radio in het zondagse sportprogramma Great United op Omroep Veldhoven.

Dominic in zijn element onder het motto "Alles onder controle"
Dominic in zijn element onder het motto “Alles onder controle”

Het is voor het eerst in de historie van de Party Awards dat twee familieleden in dezelfde categorie genomineerd zijn. Vorig jaar won Dominic de prijs als ‘Populairste opkomende Party-DJ’. Daardoor komen de twee broers nu samen in de nieuwe categorie van ‘Populairste Party-DJ 2016’. Voor de broers zelf is dat geen probleem. “We vinden het vooral leuk dat we weer kans maken. Van competitie is geen sprake. We hopen allebei op een mooie plek in de top 10”, aldus Jordy.

Om deze prijzen te winnen moeten de twee Veldhovenaren stemmen gaan werven. Dat kan via internet op partyawards.nl door het stemformulier in te vullen. Ook kun je de Veldhovense DJ’s helpen door te SMS’en: PA DJ Jordy Graat of PA DJ Dominic Graat naar 3010.

Op 25 november worden de Party Awards uitgereikt. Naast de twee Veldhovenaren zijn ook bekendheden als Django Wagner, Lawineboys en Rene Schuurmans genomineerd.