woensdag 24 april 2024

Word gratis Rabobank-lid en steun Omroep Veldhoven

Ook dit jaar geeft Rabobank een deel van haar winst terug aan lokale verenigingen, stichtingen en clubs. Rabobank steunt hiermee het belang van deze organisaties in de lokale samenleving. Hoeveel een vereniging ontvangt hangt af van het aantal stemmen dat het krijgt van Rabobank leden. Iedereen die een rekening heeft bij de Rabobank kan stemmen als hij lid is. Ben je nog geen (gratis) lid, meldt je dan aan en geef ook een stem aan Omroep Veldhoven!

Tijdens de Rabobank Clubkas Campagne kunnen leden van Rabobank Eindhoven-Veldhoven vanaf 27 september hun stem uitbrengen op een vijftal verenigingen of stichtingen die nauw aan hun hart liggen. Elke stem is geld waard! Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld het ontvangt. Zo was in 2018 elke stem € 7,99 waard waardoor ook Omroep Veldhoven een mooi bedrag geschonken kreeg. Rabobank Regio Eindhoven stelt dit jaar maar liefst € 400.000,- beschikbaar dat verdeeld wordt onder de deelnemende verenigingen.

Bestedingsdoel
Omroep Veldhoven kan de financiële ondersteuning goed gebruiken om bestaande apparatuur te vernieuwen. De technologische ontwikkelingen gaan tegenwoordig zo snel dat ook wij alle zeilen moeten bijzetten om niet achterop te raken. We willen de Veldhovense gemeenschap immers zo goed mogelijk van dienst blijven zijn met ons media-aanbod. We zijn dan ook blij met elke stem die we mogen ontvangen!

Waarom doet Rabobank dit?
Met Rabo ClubSupport viert de bank samen de winst. De echte winst van clubs, stichtingen en verenigingen. Mensen samenbrengen, talenten benutten, een sociaal netwerk opbouwen en elkaar verder helpen. Daar heeft de hele maatschappij baat bij. Dat moet niet alleen gekoesterd worden maar ook gesteund. Daarom geeft Rabobank als coöperatieve bank ieder jaar een deel van haar winst aan lokale clubs, stichtingen en verenigingen. Hierdoor kunnen zij blijven doen wat ze nu al doen: onze wereld, buurt voor buurt, beter maken!

Alleen als lid van de Rabobank kun je stemmen uitbrengen op jouw favoriete lokale clubs, stichtingen en verenigingen. Ben je nog geen lid? Meld je dan nog voor 27 september aan via: Word lid van Rabobank, zodat je straks ook een stem aan Omroep Veldhoven kunt geven! Als lid kun je ook gebruikmaken van een aantal voordelen en ontvang je een kwartaal-magazine.

Mag Omroep Veldhoven dit jaar ook jouw stem ontvangen?  Bedankt alvast!