donderdag 25 juli 2024

Politiek debat 15 maart >> LIVE << op Omroep Veldhoven TV

Veldhoven – In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart, vindt er donderdagavond 15 maart een politiek debat plaats in de raadzaal van het gemeentehuis. Bij dit debat zijn de 7 lijsttrekkers van de Veldhovense politieke partijen aanwezig. De organisatie van het debat ligt in handen van Omroep Veldhoven en de Gemeente Veldhoven. Geïnteresseerden zijn welkom om het debat bij te wonen. Tegelijkertijd wordt het debat LIVE uitgezonden op Omroep Veldhoven TV.

Voorafgaand aan het debat stellen de 7 lijsttrekkers zich voor, waarbij ze in het kort hun plannen voor de komende 4 jaren toelichten. Daarna krijgen zij 7 stellingen voorgelegd. Per stelling gaan steeds twee lijsttrekkers met elkaar in debat, waarbij zij hun standpunten hierover mogen verwoorden. Onderwerpen die aan bod komen zijn o.a. maatschappelijke participatie, belangenbehartiging van ouderen in Veldhoven, duurzaamheid in Veldhoven, zelfstandigheid van Veldhoven, groei Eindhoven Airport, armoede- en eenzaamheidsbeleid en woningbouw.

Het debat, dat begint om 20:30 uur en zal duren tot 22:00 uur, wordt geleid door Theo Erkens. De avond wordt muzikaal opgeluisterd met het Veldhovense Duo Combo. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om het debat bij te wonen. De raadzaal gaat om 19:30 uur open waar u wordt ontvangen met een kopje koffie of thee. De deur sluit om 20:15 uur, dus ben op tijd!

Dit politiek debat wordt tevens LIVE uitgezonden op de kabel-TV kanalen van Omroep Veldhoven (waar overdag de Kabelkrant op te zien is). Daarnaast is een herhaling van het debat van zaterdag t/m dinsdagavond vanaf 19:00 uur tot middernacht doorlopend te zien. Omroep Veldhoven TV is te ontvangen via deze kabelkanalen: “Waar vind je ons”.

Na afloop van het politiek debat staat er nog een drankje voor u klaar en is er gelegenheid om na te praten.