woensdag 24 april 2024

Bram Louwers beste trainer regio Eindhoven

Eindhoven – De bij voetbalvereniging Marvilde vertrekkende trainer Bram Louwers is vrijdagavond gekozen tot de beste trainer van de regio Eindhoven.

Deze verkiezing vond plaats in eetcafé de Verlenging in het PSV-stadion, tijdens het amateurvoetbalgala. Dit gala aan het einde van het voetbalseizoen werd dit jaar al weer voor de 12e keer werd georganiseerd door het Eindhovens Dagblad. Trainers en aanvoerders van regionale voetbalclubs mochten daar hun stem uitbrengen op 5 spelers, clubs en trainers, die door redacteuren van het Eindhovens Dagblad waren genomineerd. Met zijn hoofdprijs liet de blije Louwers andere trainers achter zich, zoals Bertran Kreekels (RPC), Jan Willem van Doesburg (De Raven), Piet Drijvers (Oirschot Vooruit) en Theo van Lieshout (Rhode).

Bram Louwers is onlangs – na 7 seizoen Marvilde – op zijn hoogtepunt gestopt bij de Veldhovense club, met een kampioenschap en promotie naar de eerste klasse. Komend seizoen gaat hij verder bij DBS in Meerhoven.

Naast Louwers als beste regionale trainer werd op het ED amateurvoetbalgala 2016 de Oirschot Vooruit spits Dennis Banda gekozen tot beste amateurvoetballer van de regio en Oirschot Vooruit als beste amateurvoetbalclub.