woensdag 19 juni 2024
Volle concentratie in de wedstrijd tussen RKVVO G1 en RKVVO 1

Wedstrijd tussen RKVVO1 en RKVVO G1 groot succes

Oerle – Traditioneel speelt het vaandelteam van RKVVO elk seizoen een wedstrijd op het hoofdveld van Sportpark Heikant tegen de G1 van de Oerlese voetbalvereniging. Het is elk jaar weer een bijzondere gebeurtenis waar de G1 met spanning naar uitkijkt. Afgelopen donderdag mochten de mannen van G1 zich dan ook weer eens presenteren aan de technische staf van trainer Eric van der Palen. Misschien kon die er nog een paar grote talenten in ontdekken.

Het G-team had een aantal maanden al geen wedstrijden meer gespeeld, echter de trainingen zijn wel doorgegaan. Omdat het niet meer lukte om iedere week een team op de been te brengen zijn zij uit de competitie gestapt. Het was dan ook de vraag of de conditie er nog was om het op te nemen tegen het vaandelteam. De G1-ers waren er in elk geval op gebrand er een mooi spektakelstuk van te maken.

Voor de wedstrijd begon had het G-team nog een mooie verrassing aan het vaandelteam van RKVVO overhandigd: een grote gele banner om hen succes te wensen voor de komende nacompetitiewedstrijden om lijfsbehoud in de 3e klasse te proberen veilig te stellen.

 

De wedstrijd werd evenals voorgaande jaren weer een groot succes. Het zeer talrijke opgekomen publiek heeft enorm genoten van de vele doelpunten en de ludieke acties van beide ploegen. Uiteindelijk wist RKVVO G1 de meeste doelpunten te scoren en de overwinning werd met veel gejuich en plezier gevierd; de uitslag was uiteindelijk 11-10 in het voordeel van G1.