dinsdag 18 juni 2024

Edwin Slagboom bezig aan laatste seizoen Marvilde

Meerveldhoven – S.V. Marvilde gaat op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor komend voetbalseizoen. De Meerveldhovense 2e klasser en Edwin Slagboom hebben in onderling overleg besloten om aan het einde van het lopende seizoen uit elkaar te gaan. Na het behalen van zijn opleiding voor UEFA-A trainer vorig seizoen, gaat Slagboom komend seizoen hogerop in zijn trainerscarrière als nieuwe hoofdtrainer van Jong FC Eindhoven.

Edwin Slagboom was 18 jaar lang een actief voetballer bij Marvilde. Als jeugdspeler doorliep hij alle selectieteams en debuteerde hij op 16-jarige leeftijd in Marvilde 1. Na beëindiging van zijn actieve voetbalcarrière, werd hij trainer van Marvilde 2, om vervolgens in seizoen 2013/14 hoofdtrainer te worden van 5e klasser DEES in Wintelre.

In seizoen 2015/16 verruilde Slagboom de blauwwitte kleuren van DEES weer voor diezelfde kleuren van Marvilde, waar hij assistent van Bram Louwers werd. Een seizoen later nam hij de leiding van Bram Louwers over en is nu bezig aan zijn 4e seizoen als hoofdtrainer van Marvilde.