woensdag 24 april 2024
Ralf Manders (l) en Frank Weijers (r) verlengen hun contract met Marvilde voor 1 seizoen

SV Marvilde verlengt contract Frank Weijers met 1 seizoen

Meerveldhoven – Donderdagavond 5 januari is SV Marvilde met huidig hoofdtrainer Frank Weijers een contractverlenging overeengekomen met nog een seizoen. Naast Weijers heeft ook assistent-trainer Ralf Manders aangegeven nog een seizoen bij de Meerveldhovense 1e klasser in functie te blijven.

De technische commissie heeft op verzoek van het bestuur de 1e seizoenshelft met hoofdtrainer Weijers geëvalueerd en daarbij is uitgesproken dat Frank Weijers en Marvilde graag het contract verlengen voor seizoen 2023-2024. Frank zal dan voor het 3e seizoen eindverantwoordelijke zijn voor het 1e elftal. Ook assistent-trainer Ralf Manders heeft aangegeven te blijven in seizoen 2023/2024. Verder blijven Richard Prinsen (keeperstrainer), Tinus Louwers (materiaalman) en Peter Verstappen (teammanager), waarmee de begeleiding voor seizoen 2023-2024 vrijwel rond is.

Helaas heeft Willem Lokhorst te kennen gegeven om na vele jaren te stoppen als verzorger. Hierdoor is er een vacature ontstaan waarvoor op korte termijn een gesprek plaatsvindt met een geschikte kandidate. Erik Megens (assistent-scheidsrechter) heeft aangegeven na dit seizoen te stoppen met deze taak. Marvilde is dan ook op zoek naar een nieuwe assistent-grensrechter voor komend voetbalseizoen.