donderdag 25 juli 2024

TV-serie: Bloedlijn & Gele Rozen – aflevering 5

Vrijdagavond (en zaterdagavond in de herhaling) zendt Omroep Veldhoven TV het vervolg uit van “Bloedlijn en Gele Rozen”. Deze spannende psychologische thriller bestaat uit 7 afleveringen en wordt 7 weken lang op vrijdag- en zaterdagavond uitgezonden om 20:30 uur.

De TV-serie vertelt het verhaal van Deborah de Boer, moeder van Bas en Kim. Zij is haar huis uit gevlucht en heeft alles achtergelaten. Ze is gevlucht omdat ze haar psychisch gestoorde man heeft vermoord, die haar het leven zuur maakte. Haar vrienden en familie zwijgen over de aanwezigheid van Deborah tijdens de moord en schuiven het op een afrekening in het criminele circuit. Al gauw blijkt echter, dat Deborah in het verleden ook per ongeluk haar minnaar Mike heeft neergeschoten. Mike had haar destijds een flinke som geld gegeven, om van haar man te kunnen gaan scheiden. De broer van Mike wil nu dat geld terug zien. Deborah vindt echter een schuilplaats in België om zo uit de handen van de politie en van de broer van Mike te blijven. Lukt het Lars, de broer van Mike, om haar te vinden. En wat gebeurd er verder in Nederland met haar vrienden, familie en kinderen?

Wat gebeurde er ook al weer in aflevering 4 vorige keer:

Kim drinkt te veel en dat heeft grote gevolgen. Lars en Vera smeden een plan. Kevin doet een goed woordje voor Bas. Jacqueline neemt Valerie in vertrouwen. Voor Bas wordt het allemaal te veel. De vrienden van Bas, Nikolaos, Jeroen en Kevin (zie foto), maken zich zorgen.

Vrijdag 2 juni (en zaterdag 3 juni) vanaf 20:30 uur in aflevering 5:

Deborah gaat op bezoek bij een familielid. Kim wordt verliefd. Deborah voelt zich steeds meer op haar gemak in België.  Bas klopt aan bij Valerie. Jacqueline gaat verhaal halen bij Frederique.